Ünlü şarkıcı Tarkan, Cumhurbaşkanlığı himayesinde olan EXPO 2016 Antalya'da hayranlarıyla buluşarak, bir konser verdi.
Kır Aktivite Alanı'nda sahneye çıkan Tarkan, "Acımayacak", "Sevdanın Son Vuruşu", "Bu Gece", "Vay Anam Vay ve "Dudu" gibi şarkılarını seslendirerek, hayranlarına keyifli bir akşam yaşattı.
DÜNYACA ÜNLÜLER EXPO'DA
Basın mensuplarının sadece iki şarkıda görüntü ve fotoğraf alabildiği konsere, binlerce müzik sever ilgi gösterdi.
Açıldığı günden bu yana alanında Jose Carreras, Fransız Soprano Emma Shapplin, Grammy ödüllü ABD müzik grubu Maroon 5, efsane grup Simply Red, Deep Purple, İngiliz Status Quo, Dj Afrojack gibi dünyaca ünlü sanatçılar da konser verdi.
Megastar Tarkan konserinde ,"Yakında yeni bir pop albümüm çıkacak.Hazırlıklar son aşamasına geldi.Her an karşınıza çıkabilir, bir sürpriz olabilir.Ümit ediyorum ki bu albümde sizin onayınızdan geçecek" diyerek yeni albümünün hazırlıklarını sevenlerine duyurdu.
ANTALYA/AA
