Wenger, Özil'in Fenerbahçe'ye transferini değerlendirdi: En büyük transfer

Wenger, Özil'in Fenerbahçe'ye transferini değerlendirdi: En büyük transfer

Arsenal'in efsane hocası Arsene Wenger, Fenerbahçe'nin Mesut Özil'i transfer etmesini bu transfer döneminin en büyük transferi olarak değerlendirdi.

Arsenal'in efsane teknik direktörü Arsene Wenger, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferinin ocak ayının en önemli transferi olduğunu söyledi.

Arsene Wenger, Mesut Özil transferini beIN SPORTS'a değerlendirdi. Fransız çalıştırıcının görüşleri şöyle:

"Şu dönemde pek fazla transfer gerçekleştirilmiyor. Bu transfer güncel olarak kış öneminin en büyük transferi durumunda çünkü futbol dünyası şimdilerde biraz sessiz. Bu ligde güçlü bir konumda bulunan Fenerbahçe için güzel bir haber. Mesut, şampiyonluğu kazanma konusunda iddialı olan takımı için yapbozun bir parçası olabilir"

"Fenerbahçe hakkında bir şey konuşmadık çünkü onun her zaman Arsenal'de olmasını istedim. Fakat her zaman için güçlü bir Türk bağı olduğunu hissedebiliyordum. Ailesiyle, menajeriyle, babasıyla tanıştım. Bu sayede Türkiye ile güçlü bir ilişkisi olduğunu gördüm. Aynı zamanda Türkiye ligine de büyük ilgisi vardı.".

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN