Wolverhampton-Manchester City: 1-1 | Maç sonucu

Wolverhampton-Manchester City: 1-1 | Maç sonucu

İngiltere Premier Ligin 3.haftasında Wolverhampton ve Manchester City puanları paylaştı. Son şampiyon City'nin maçta 3 topu da direkten dönerken üstün oynadığı maçta zayıf rakibine puan kaybetmesi sürpriz oldu ve ilk puan kaybını yaşadı.

İngiltere Premier Ligin 3. haftasında Wolverhampton Wanderers ile Manchester City karşı karşıya geldi. Molineux'ta oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

GOLÜ ELLE ATTI

İlk yarısı 0-0 biten mücadelede Wolves, 57. dakikada Willy Boly'nin elle attığı gol sonucu 1-0 öne geçti. Premier Ligde VAR olmadığı için hakem bu pozisyonda gol kararı verdi. Manchester City, 69. dakikada İlkay Gündoğan'ın asisti ve Aymeric Laporte'nin golüyle eşitliği sağladı.

Manchester City, bu sonuçla birlikte Premier Ligde ilk puan kaybını yaşadı ve puanını 7'ye çıkardı. Wolves ise puanını 2'ye çıkardı. Wolves, gelecek hafta West Ham'a konuk olacak. Manchester City ise sahasında Newcastle'ı ağırlayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN