Almanya'da çalışmak isteyenler... Fırsat iş ilanı yayınlandı! 2023 yılı için binlerce işçi alınacak... İşte Almanya işçi alım şartları ve kadrolar

Almanya'da çalışmak isteyenler... Fırsat iş ilanı yayınlandı! 2023 yılı için binlerce işçi alınacak... İşte Almanya işçi alım şartları ve kadrolar

Almanya'da çalışmak için açık pozisyonları izleyen milyonlarca vatandaş için iyi haberler var. Yeni açıklanan duyuru kapsamında 2023'te Almanya'da çok sayıda kişi işe alınacak. Bu yazıda 'Almanya 2023'te binlerce işçi çalıştıracak!' başlığı hakkında detaylı bilgi vereceğiz...

Almanya, belirli sürelerle Türkiye'den personel alımına devam ediyor. Ülke kısa süre önce yeni bir iş ilanı yayınladı ve 2023 için binlerce işçiyi işe alacağını duyurdu. Bildiri, Almanya'da çalışmak isteyenler için müjde niteliğini taşıdı.

ALMANYA 2023'TE BİNLERCE İŞÇİ ALACAK!

Almanya 2023 yılı için binlerce işçi alımı

Almanya, çeşitli sektörlerde artan işçi sıkıntısından kaçınmak için yabancı işçileri işe almaya devam ediyor. Bu kapsamda ilan edilen işe alım ilanı binlerce kişinin ilgisinin ev işçisi açığını doldurmasına neden oldu.

Binlerce vatandaş, Alman işçi alımı akışı kapsamında bir işçi olarak Almanya'ya gelme fırsatına sahip olacak. Almanya'ya gelip çalışan vatandaşlar 1 Ocak 2023 tarihinden sonra ülkede çalışma hakkına sahip olacak.

1 OCAK'TAN İTİBAREN SAATİ 14 EURO 25 CENT MAAŞ

1 Ocak 2023'ten itibaren yeni düzenlemeler Almanya'da geçerli olacak. Kesinleştikten sonra en fazla çalışanı olan sektörlere yabancı personel alınacaktır. Türkiye'de personel açığını kapatmak için çok sayıda işçi alınacaktır.

Almanya'da çalışma imkanına sahip olan vatandaşlar, saat ücreti 14 euro 25 sent olan farklı pozisyonlarda en uygun personelde çalışma imkanına sahip olacaklar. Almanya'ya işçi olarak gelecek olan vatandaşlar, kendilerine en uygun personel arasından iş bulabilecekler.

Almanya 2023 yılı için binlerce işçi alımı

ALMANYA İŞÇİ ALIMI KADROLARI

2023'te Almanya'da binlerce işçinin işe alınacağının duyurulması kapsamında çeşitli pozisyonlar doldurulacak. Almanya'da 2023'te işe alınan binlerce yönetici şöyle sıralanıyor;

* Garson

* İnşaat işçileri

* Havaalanı personeli

* Koruma

* Temizlik işçisi

* Sağlık personeli

* Hastane personeli

* Sürücü

* NC operatörü

- Kalifiye ve vasıfsız işçiler

* Kamyon şoförü

* Elektrikçi

* Hemşire

* Yaşlı hasta bakıcısı

* Tesisatçı

ALMANYA 2023'TE BİNLERCE İŞÇİ İÇİN TALEP ŞARTLARI NELERDİR?

Almanya 2023 yılı için binlerce işçi alımı

2023 yılında Almanya'da binlerce işçi çalıştırmak için başvuruda bulunmak için öncelikle başvuru şartlarına uymak gerekiyor. Almanya'da 2023 yılında binlerce işçinin işe alınması için başvuru şartları şu şekilde;

- 20-45 yaş aralığında olması,

- Hiçbir sağlık sorununun olmaması,

- Başvuru sahipleri belirtilen düzeyde Almanca konuşuyor olması, (en az Almanca seviyesi A1)

- Belirli pozisyonlar için usta sertifikası olması,

- Belirli pozisyonlar için mesleki diploma.

ALMANYA İŞÇİ BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER

2023 yılında Almanya'da binlerce işçi alımına başvurmak için öncelikle gerekli evrakların hazırlanması gerekiyor. Başvuru için gerekli tüm belgeleri hazırlamayan adayların özgeçmişleri olumsuz değerlendirilecektir.

2023 yılında binlerce Alman iş başvurusu için gerekli evraklar şu şekilde sıralanıyor;

Pasaport

İki biyometrik fotoğraf

Kariyer gelişimini özetleyen bir özgeçmiş

Diploma, Meslek Belgesi, Yüksek Lisans ve Çıraklık Belgesi

SGK’ dan alınacak iş döküm belgesi

 Almanya'da binlerce işçinin işe alımına başvurmak için gerekli şartların yerine getirilmesi ve gerekli tüm belgelerin hazırlanması gerekiyor. Tüm belgeleri hazır olan vatandaşlar, Almanya'daki resmi İŞKUR web sitesi ve büyük iş siteleri aracılığıyla başvuru sürecini tamamlama fırsatına sahip olacaklar.

2023 yılında Almanya'da binlerce iş ilanına başvuran vatandaşlar, olumlu bir değerlendirme almaları halinde Almanya'da arzu edilen personelde işçi olarak çalışma fırsatına sahip olacaklar.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN