Aras kargo açılış, kapanış ve çalışma saatleri 2022

Aras kargo açılış, kapanış ve çalışma saatleri 2022

Türkiye'nin en büyük kargo şirketlerinden biri olan Aras Kargo’nun çalışma saatleri merak konusu oldu. Aras Kargo mobil teslimat günleri de merak edilenler arasında yer aldı. Aras Kargonun çalışma saatleri ile ilgili tüm soruların cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz…

Aras Kargo'da öğle arası yoktur ve tüm şubeler çalışmaya devam etmektedir. Öğlen şube çalışanları öğle yemeğini vardiyalı olarak yerler ve müşterilerine daha iyi hizmet vermeye çalışmaktadırlar.

ARAS KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ, HAFTA İÇİ VE HAFTA SONU ÇALIŞMA SAATLERİ

Hafta içi 08:30'dan itibaren hizmet vermektedir. 18:00'e kadar ve Cumartesi günü saat 8:30'dan 15.00'e kadar

Pazar günleri kapalıdır.

2022 ARAS KARGO TESLİMAT SAATLERİ

Tüm gönderiler hafta içi 08:30'da teslim edilmektedir. 18:00'e kadar ve Cumartesi 08:30 15.00'e kadardır.

Ayrıca alıcıya teslim süresi mesafeye, seçilen tarifeye ve hava koşullarına göre değişmektedir. 600 km'ye kadar olan mesafeler için gönderiler 1 iş günü içinde, 600 km'den fazla mesafeler için 2 iş günü içerisinde muhatabına teslim edilir.

ARAS GÜNAYDIN SERVİSİ

Aras Günaydın servisinde gönderiler saat 10:00'a kadar muhatabına teslim edilir.

GÜN İÇİ TARİFE HİZMETİ

Gün içi servis paketleri saat 11:00'e kadar ofise bırakılır. Aras gün içi hizmet paketleri aynı gün dağıtım noktasına teslim edilir. Hava tarifesinde ise 48 saat içerisinde karayolu ile teslim edilen kolilerin dağıtımı 24 saat içerisinde yapılmaktadır.

ARAS KARGO ÖĞLE MOLASI MI?

Aras Kargo'da öğle yemeği molası yoktur. Çalışanlar sırayla öğle yemeği molası veriyor. Bu nedenle tüm şubeler öğle saatlerinde açıktır ve paket teslim almaya ve teslim etmeye devam etmektedir.

HİZMETLER HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ

• Aras Kargo 444 25 52 müşteri hizmetleri numarasını arayarak gönderilerin durumu ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

• Ciddi bir durumda 444 25 52'den veya resmi internet sitesinden bilgi alarak gerekirse hizmet almayı deneyebilirsiniz.

ARAS KARGO MOBİL ALANI

• 3332 hizmet alanı dışındaki lokasyonlara kesintisiz hizmet için geliştirilen mobil alan uygulaması, hizmet alanı dışındaki tüm alanlara teslimat yapabilmektedir.

• Haftanın bazı günlerinde, normal çalışma saatlerine bakılmaksızın, hizmet bölgesi dışındaki yer ve şehirlere gönderiler teslim edilmektedir.

 • Mobil alan hizmetinde paket teslim süreleri alıcının bulunduğu yere göre normal teslimat sürelerinden farklı olabilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN