e-Devlet'ten hayvan sahiplendirme uygulaması nedir, nasıl çalışıyor? E-devlet ile barınaklardan hayvan sahiplendirme uygulaması

e-Devlet'ten hayvan sahiplendirme uygulaması nedir, nasıl çalışıyor? E-devlet ile barınaklardan hayvan sahiplendirme uygulaması

E-Devlet'in sunduğu hayvan sahiplendirme özelliği ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki e-Devlet üzerinden hayvan sahiplenme işlemi nasıl yapılır? Tüm detaylar haberimizde.

İnternet üzerinden hayvan severler e-Devlet'in sunduğu hayvan sahiplendirme özelliği ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. Peki e-Devlet'ten hayvan sahiplenme başvurusu nasıl yapılmaktadır? E-Devlet hayvan sahiplenme özelliği ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

E-DEVLET HAYVAN SAHİPLENME İŞLEMLERİ

E-Devlet hayvan sahiplenmek için izlenmesi gereken işlem adımları şu şekilde;

-Sahipleneceğiniz hayvanı seçtikten sonra başvurunuzu yapabilirsiniz,
-Son olarak seçtiğiniz barınağı arayarak yetkililer ile iletişime geçmeniz gerekiyor. 

-İlk olarak e-Devlet sitesine girmeniz gerekiyor,

-Daha sonra e-Devlet sitesine kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekiyor,

-Giriş yaptıktan sonra sitedeki arama bölümüne 'Hayvan sahiplenme' yazarak aratmanız gerekiyor,

-Girdiğiniz sayfada hayvan sahipleneceğiniz barınağı seçmeniz gerekiyor,

E-DEVLET HAYVAN SAHİPLENME ÖZELLİĞİ

E-Devlet hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlara uygulama üzerinden başvuru yapabilecekleri bir özellik sunuyor. Hayvan sahiplenmek için öncelikle e-Devlet internet sitesine girerek kimlik bilgisi ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonra e-Devlet arama bölümüne hayvan sahiplenme yazarak hayvan sahipleneceğiniz barınağı seçmeniz gerekiyor. Daha sonra barınakta bulunan hayvanlardan hangisini sahipleneceğinizi seçmeniz gerekiyor. Son olarak başvuru yaptıktan sonra beklemeden seçtiğiniz barınak ile iletişime geçebiliyorsunuz. Başvuru yaptığınızı barınağa ilettikten sonra işlerin daha hızlı ilerlemesi için ne yapmanız gerektiğini barınak yetkililerinden öğrenebiliyorsunuz.

E-Devlet Hayvan Sahiplendirme Başvurusu Nasıl Yapılır

E-DEVLET HAYVAN SAHİPLENME İLE İLGİLİ BİLİNMESİ GEREKENLER

E-Devlet bu özelliği hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlara hangi barınakta hangi hayvanın sahiplenmeye müsait olduğunu öğrenmeleri için sunulmuş bir özelliktir. Başvuru yapıldıktan sonra barınağı aramak başvurunun hızlanması için önemli bir etkendir. Hayvan sahiplenmenin en önemli noktası kişinin hayvan bakma sorumluluğunu alabilecek durumda olmasıdır. Sahiplenilen hayvanın doğru şekilde beslenmesi, düzenli olarak kontrollerinin yapılması, hayvanın psikolojisinin göz önünde tutulması önemli etkenlerdir. Bu sebeplerle hayvan sahiplenmeden önce detaylı araştırmaların yapılması gerekmektedir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN