Eminönü Çarşısı sabah kaçta açılıyor, hafta sonu açık mı? Eminönü Çarşısı çalışma saatleri 2022

Eminönü Çarşısı sabah kaçta açılıyor, hafta sonu açık mı? Eminönü Çarşısı çalışma saatleri 2022

Eminönü Çarşısı çalışma saati kaçtır? Eminönü Çarşısı sabah kaçta açılıyor, hafta sonu çalışır mı? Soruları pek çok kişi tarafından büyük bir merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Eminönü Çarşısı, İstanbul'un tarihi pazarlarından biridir. Eminönü Çarşısı, tanışamayacağınız ürünleri görebileceğiniz ve oldukça uygun fiyata sahip olabileceğiniz uğrak noktalardan biridir. Tarihi yapıya sahip dar sokaklarını her gün pek çok yerli ve yabancı turisti kendisine çekmektedir.

EMİNÖNÜ ÇARŞISI AÇILIŞ SAATLERİ 2022

Eminönü Çarşısı, Mısır Çarşısı'nın yanında bulunmaktadır. Eminönü Çarşısı hafta içi (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma) 09:00'da açılır ve akşam 19:00'da kapanış yapar.

EMİNÖNÜ ÇARŞISI HAFTA SONLARI AÇIK MI?

Eminönü Çarşısı hem cumartesi hem de hafta içi açıktır. Cumartesi günleri çarşı sabah 10:00'da açılır ve akşam 18:00'de kapanır. Cumartesi günleri pazar çok hareketlidir. Bu nedenle ziyaretinizi önceden planlamanızı öneririz. Pazar günleri kapalıdır.

EMİNÖNÜ ÇARŞISI RESMİ TATİLLERDE AÇIK MI?

Eminönü Çarşısı; Ramazan Bayramı (Şeker Bayramı) ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda kapalıdır. Ayrıca han 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ekim Ağustos ve 15 Temmuz gibi resmi tatillerde açıktır, ancak hanın birçok mağazası kapalıdır. Bu yüzden resmi tatiller dışında ziyaret etmelisiniz.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN