İstiklal Caddesi'ndeki ağaçlar kaldırıldı mı, neden kaldırıldı?

İstiklal Caddesi'ndeki ağaçlar kaldırıldı mı, neden kaldırıldı?

İstanbul İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen bombalı saldırının ardından 6 kişi yaşamını yitirdi. İstanbul Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda İstiklal Caddesi'nde bulunan bankların ve ağaçların kaldırılmasına karar verildi. Birçok kişi ağaçların neden kaldırıldığını merak ediyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

14 Kasım 2022 Pazar günü İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen bombalı saldırının ardından İstanbul Valiliği yeni kararlar aldı. Caddede bulunan bankların kaldırılmasına karar verilirken yeni bir karara daha imza atıldı. İstanbul Valiliği, İstiklal Caddesi'nde bulunan ağaçların kaldırılmasına karar verdi. Alınan karar ile birlikte birçok kişi ağaçların neden kaldırıldığını merak ediyor.İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

İSTİKLAL CADDESİ'NDE AĞAÇLAR KALDIRILACAK MI?

6 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırı ile birlikte İstanbul Valiliği yeni kararlar aldı. Alınan karar ile birlikte İstiklal Caddesi'nde bulunan banklar kaldırılırken beton saksılar ve ağaçlarında kaldırılmasına karar verildi.

İstiklal Caddesi Ağaçlar

İSTANBUL VALİLİĞİ YENİ KARARLAR ALDI

Yaşanan hain saldırı ile birlikte yeni güvenlik önlemleri de alınmaya başladı. İstiklal Caddesi'nde bulunan banklar kaldırılırken beton saksılarda kaldırılmaya başladı. Beton saksılar içerisinde bulunan çiçekler İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından tek tek sökülerek kamyonlara yüklendi.

AĞAÇLARA NE OLACAK?

Cadde üzerinde bulunan 150 adet ağacın ekipler tarafından söküldüğü görülürken 90 adet beton saksıda vinç yardımı ile kaldırıldı. Yapılan açıklama ile birlikte İstiklal Caddesi'nden sökülen ağaçların parklara dikileceği belirtildi.

İstiklal caddesi ağaçlara ne olacak

YAYA GEÇİŞ OLMAYACAK

İstiklal Caddesi'nde çalışmalar devam ederken beton saksıların kaldırılması için çalışma yapılıyor. Çalışma sırasında kimsenin zarar görmemesi için cadde yaya geçişine kapalı olacak. İstiklal Caddesi saat 22:00’den sonra geçişe kapatılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN