Onur Şener Ankara'da nerede sahne alıyordu? Onur Şener şarkıları

Onur Şener Ankara'da nerede sahne alıyordu? Onur Şener şarkıları

Geçtiğimiz gün Ankara'da sahne aldığı mekanda istek şarkıyı bilmediği gerekçesiyle canice öldürülen müzisyen Onur Şen'in nerede sahne aldığı merak edildi. Peki, Onur Şener hangi mekanda sahne alıyordu? Onur Şener hangi şarkıları söylüyordu? Detayları sizler için araştırdık.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan bir eğlence merkezine giden grup, sahnede şarkı söyleyen Onur Şener'e istek parçalarını iletti. Müzisyen Şener şarkıyı bilmediği için söyleyemeyeceğini belirtince, 3 kişilik grupla Şener arasında tartışma yaşandı. Mekan çıkışında Şener'i bekleyen üç kişilik grup, ellerinde tuttukları cam şişeler ile Şener'e saldırmaya başladı. Boğazına aldığı cam parçası darbeleri ile ağır yaralanan ve hastaneye götürülen müzisyen, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Genç müzisyenin canice katledilmesi tüm Türkiye'yi ayağa kaldırırken sanat camiası da duruma tepkisiz kalamadı.

ONUR ŞENER KİM?

1977 Ankara doğumlu olan Şener, 1995 senesinde TED Koleji'nden mezun olmuş ve müzik kariyerine başlamıştır. 2013'te O Ses Türkiye isimli yarışmaya katılan Şener, burada Show Must Go On isimli şarkıyı söylemiştir. Sel Suyu adlı bir albümü olan Şener, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 onur şener

ONUR ŞENER'İN SAHNESİ NEREDE?

Ankara'da yaşayan müzisyen Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan bir eğlence merkezinde sahneye çıkıyordu.

ONUR ŞENER'İN ŞARKILARI

Müzisyenin Sel Suyu ismini verdiği albümündeki şarkıları şunlardır: Kader, Asla, Kafa Thears Of The Sun şarkıları yer almaktadır. Ünlü müzisyenin ayrıca Fragile, Sakın Gelme, Son Yolcu, Gibi Gibi ve Resimdeki Gözyaşları.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN