Papara müşteri hizmetleri ve iletişim numarası

Papara müşteri hizmetleri ve iletişim numarası

Papara card kullanım alanı gün geçtikçe genişlemeye devam etmektedir. Papara kullanıcıların kart ile alakalı herhangi bir sorun yaşadığında en kısa sürede karşılık alabilmeleri adına müşteri hizmetleri devreye girmektedir. Peki, Papara müşteri hizmetleri numarası nedir?

Papara karta yeni başvuruda bulunan kişilerin merak ettiği kartın avantajları internet üzerinden sıkça araştırılmaktadır. Aynı zamanda Papara müşterileri ise müşteri temsilcilere nasıl bağlanılacağını ve numaranın kaç olduğunu merak etmektedir. Papara müşteri hizmetleri numarası kaçtır? Papara kart avantajları nelerdir? İşte detaylar...

PAPARA MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI

13 milyon kullanıcısı bulunan Papara Card'ın üzerinden yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle hizmet veren müşteri temsilcileri vardır. Papara kullanan kişiler canlı destek hattı 0850 340 0 340 numarasından tüm sorunlarına karşılık alabilmektedir.

Papara müşteri hizmetleri

PAPARA AVANTAJLARI

Son dönemlerde popüler hale gelen Papara Card 7/24 ücretsiz para göndere fırsatı sunmaktadır. Papara üzerinden para gönderme, fatura ödeme ve bütçenin takibi kolaylıkla yapılmaktadır. Milyonlarca kullanıcı bulunan Papara Card, internet borçlanmalarında nakit para kazanma imkanı sunmaktadır

PAPARA HESABI AÇMA

Android telefonlara öncelikle Papara uygulaması indirilir. Hep oluşturma bölümünde yer alan 'Hesap Aç' butonuna tıklanır ve istenen isim, soyad, eposta ve cep telefonu bilgileri eksiksiz ve doğru olarak yazılır. Şifrenizi belirledikten sonra Facebook ya da Google hesaplarından Papara hesabı oluşturulur.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN