TRT spikeri Deniz Demir kimdir? Deniz Demir kaç yaşında? Deniz Demir ne söyledi?

TRT spikeri Deniz Demir kimdir? Deniz Demir kaç yaşında? Deniz Demir ne söyledi?

TRT Haber Spikeri Deniz Demir'in, ana haber bülteninin ardından yaptığı 29 Ekim açıklaması gündem oldu. Ana haber bültenini sunan Demir, yazılı metinin dışına çıkarak yaptığı konuşmayla herkesin hedefi oldu. Peki, TRT Haber spikeri Deniz Demir kim? Deniz Demir ne konuşması yaptı? İşte detaylar...

Dün Türkiye'nin her yerinde Cumhuriyetin 99'uncu yılı coşkuyla kutlandı. Bu kutlamaya TV kanalları da yayın akışları ile katılım sağladı. TRT Haber Spikeri Deniz Demir de ana haberi sunduktan sonra Cumhuriyet Bayramı ile ilgili bir konuşma yaptı. Ancak Metin, konuşmasında önündeki yazılı metnin dışına çıkınca sosyal medyada gündem oldu.

O SÖZLERİ OLAY OLDU!

Demir konuşmasında, 'Bizi ümmet olmaktan çıkarıp birey olma bilincini, Cumhuriyet aydınlığı ilmini armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi sevgi ve saygı ile anarken büyük Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşasın. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun' ifadelerine yer verdi.

 trt spikeri deniz demir

EKRANLARDAN ÇEKİLDİ Mİ?

Bir başka TV kanalının iddiasına göre, TRT yönetimi spiker Demir'in konuşmasından rahatsız oldu. 18 senedir TRT bünyesinde görev alan Demir bu yüzden ekranlardan çekildi.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN