Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi nedir, ne işe yarar? Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi abonelik yöntemi

Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi nedir, ne işe yarar? Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi abonelik yöntemi

Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'ni ilk kez duyanlar, bu gazetenin ne olduğunu ve önemini merak ediyor. Peki, Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi nedir, ne işe yarıyor? İşte detaylar...

Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi, 6762 sayılı Türk Ticaret Kanununun 37’inci maddesi ve 18 Mayıs 2004 tarihli 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanununun 56/m maddesine dayanılarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından tatil günleri hariç günlük olarak Ankara'da çıkarılan gazetedir. Sahibi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ismine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başkanıdır. Yaklaşık 734 sayfalık gazete matbaa tarafından basılıp kişilerin adresine kargo ile gönderilmektedir.

TÜRKİYE TİCARET SİCİL GAZETESİ NASIL ALINIYOR?

Gazeteye internetten kolaylıkla ulaşabildiğiniz gibi abone olarak adresinize teslim edilmesini de sağlayabiliyorsunuz. Bu işlem için https://www.ticaretsicil.gov.tr/aboneol.php adresine girerek üyelik başlatmanız gerekiyor. Elektronik gazetenin senelik abonelik ücreti 18.000 TL'dir.

 TÜRKİYE TİCARET SİCİLİ GAZETESİ

Elektronik üyelik dışında adresinize basılı olarak gazete teslimi de talep edebilirsiniz. Bu işlem için senelik talep edilen ücret ise 32.500 TL'dir.

Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi, kurulmuş olan yeni şirketleri ve var olan şirketlerdeki değişiklikleri konu almaktadır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN