Yavaş'ın Twitch yayını rekor kırdı: Bana çatanlara DM'den yazıyorum

Yavaş'ın Twitch yayını rekor kırdı: Bana çatanlara DM'den yazıyorum

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Twitch yayını rekor kırdı. Pelin Baynazoğlu ile canlı yayında soruları cevaplayan Yavaş, kendisine çatanlara özelden yazdığını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, canlı yayın platformu Twitch'te Pelin Baynazoğlu'nun (Pqueen) konuğu oldu. 

Baynazoğlu'nun sorularını cevaplayan Yavaş, kendisine çatanlara özelden yazdığını söyledi.

Yavaş "Kimileri Twitter'a giriyor çatacak yer arıyor, geliyor bana çatıyor. Ben de özelden 'Ağabey emekli olmuşsun ne güzel. Hacca git, ibadet et. İyi bir şeyler yap. Ne diye bana sataşıp duruyorsun' yazıyorum" dedi.

GELİRİ 'YEŞİLİN BAŞKENTİ' PROJESİNE GİDECEK

300 bini aşan yayın izlenme rekoru kırdı. Canlı yayından elde edilen 20 bin TL'yi aşkın gelir Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı 'Yeşilin Başkenti' projesine bağışlanacak.

Twitter'dan paylaşım da yapan Yavaş "Sevgili Pelin'e ve Twitch yayınımızı izleyerek canlı yayın rekoru kırmamıza vesile olan, Yeşilin Başkenti projemize destekte bulunan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Ankara’mızı sizin fikirleriniz ışığında yönetmeyi ve daima sizleri dinlemeyi sürdüreceğim. İyi ki varsınız" ifadelerini kullandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN