Yeneroğlu'ndan HSK'ya tepki: Savcının tehdit edilmesine sessiz kalmaz herhalde

Yeneroğlu'ndan HSK'ya tepki: Savcının tehdit edilmesine sessiz kalmaz herhalde

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, MHP'li isimlerin Selçuk Özdağ soruşturmasını yürüten savcıyı hedef göstermelerine sessiz kalınmasına tepki gösterdi: Devletin gücü ancak sokakta eleştiri yapan vatandaşa mı yetiyor? Bir tweet için açıklama yapma gereği duyan HSK, Cumhuriyet Savcısının tehdit edilmesi karşısında sessiz kalmaz herhalde.

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, MHP'li vekillerin savcı Alparslan Tufan'a yönelik tehditleriyle ilgili sessiz kalan HSK'ya tepki gösterdi.

MHP'li bazı milletvekilleri ve yöneticiler, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıyı soruşturan savcı Alparslan Tufan'a yönelik 'hedef gösterme' kampanyası başlattı.

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, “Ankara Başsavcı vekili Alparslan Tufan Adalet Bakanlığına mı? Yoksa Serok Ahmet’e mi bağlı çalışıyor? Alparslan Tufan kimin adamıdır?” paylaşımında bulundu. Çok sayıda MHP'li isim de benzer paylaşımlar yaptı.

DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu da HSK'nın sessizliğine tepki gösterdi. Sosyal medyadan tepkisini açıklayan Yeneroğlu'nun paylaşımı şöyle:

"DEVLETİN GÜCÜ ANCAK VATANDAŞA MI YETİYOR?"

"Devletin gücü ancak sokakta eleştiri yapan vatandaşa mı yetiyor? Gazetecileri hedef gösterenlere susan iktidar, alenen Cumhuriyet Savcısını hedef gösterip tehdit edenlere de susacak mi?

Gayri meşru güç kullananlara karşı susmak, hukuk devletine meydan okuyanlara basamak olmaktır.

Bir tweet için açıklama yapma gereği duyan HSK, Cumhuriyet Savcısının tehdit edilmesi karşısında sessiz kalmaz herhalde..."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN