Yeni doğan bebekleri kasti olarak öldüren hemşire 4 yıl sonra yakalandı

Yeni doğan bebekleri kasti olarak öldüren hemşire 4 yıl sonra yakalandı

2015-2016 yıllarında yaşanan bebek ölümlerinin soruşturması sırasında, 8 bebeği öldürdüğü, 10 bebeği de öldürme girişiminde bulunduğu tespit edilen hemşirenin yargılanmasına başlanıyor.

İngiltere'de yaşanan vahşet, 4 yıl sonra ortaya çıktı. 8 bebeği öldürdüğü, 10 bebeği de öldürme girişiminde bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan hemşire Lucy Letby, yarın (13 Kasım 2020) hakim karşısına çıkarılacak.

Countess of Chester Hastanesi'nde 2015-2016 yıllarında bebek ölümlerinin yaşanmasının ardından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Bebeklere yapılan otopsi sonucunda, prematüre bebeklerin kalp ve akciğer yetmezliği nedeniyle öldüğü tespit edildi.

KAN DONDURAN BEBEK CİNAYETİ

4 yıl süren soruşturma kapsamında ölümlerle bağlantısı olabileceği gerekçesiyle Lucy Letby adlı bir hemşire 8 bebeğin öldüğü, 10 bebeği de öldürme girişiminde bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

Letby'nin, yürütülen soruşturma kapsamında 2018 ve 2019 yıllarında da yeni doğan biriminde meydana gelen bebek ölümlerinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındığı ortaya çıktı. Letby, yarın Warrington Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN