Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerin polis aracına uzun namlulu silah ve roketatarla yaptığı saldırıda roketatar mermisi, Cizre Devlet Hastanesine isabet etti.
Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerin polis aracına uzun namlulu silah ve roketatarla yaptığı saldırıda roketatar mermisi, Cizre Devlet Hastanesine isabet etti.
CHP Yalova Milletvekili İnce, partisinde olağanüstü kurultay çağrısında bulunarak, "Olağanüstü kurultayı toplayalım, sorumlular hesabı versin" dedi.
İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, "Selam Tevhid'de kumpas" soruşturması kapsamında firari şüpheliler Gülen ve Uslu'nun da bulunduğu 122 şüpheli hakkında hazırlanan iddianameyi kabul etti.
Engelli ve eski hükümlülerin kendi işlerini kurmasını hedefleyen İŞKUR, bu yönde hazırlanan ve desteğe değer bulunan projeler için 36 bin lira hibe vereceğini açıladı.
Samsun'da 4 şeritli yolun geçtiği arazinin kendisine ait olduğu gerekçesiyle açtığı davayı kazanan İbrahim Akbulut, Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle anlaşamayınca yolu tamamen trafiğe kapattı.
Kocaeli'de gönüllü itfaiyeci olarak çalışan ve geçirdiği kalp krizi sonucu 28 yaşında hayatını kaybeden Mustafa Kabaca'nın görevini, oğlunun anısına 57 yaşındaki babası üstlendi.
Kayseri'de bulunan Sultan Sazlığı Milli Parkı, kurulan modern sulama sistemlerinin katkısıyla tekrar "kuş cennetine" dönüştü.
HDP Parti Sözcüsü Ayhan Bilgen, 17 Ocak 2016'da olağan kongreye gidileceğini belirtti.
HDK eş Başkanı Figen Yüksekdağ “Korktuk, sindik sanmayın, önünüzde HDP var Kürdistanlılar var” diyerek operasyonları eleştirdi ve “Bunun altında Türkiye kalır” tehdidinde bulundu.
Fethullah Gülen, sitesinde "Allah, sabredenlerin yardımcısıdır!..'' başlığıyla yayımlanan sohbetinden yine beddua yağdırdı. Gülen, Bütün terör örgütlerinin Allah belasını versin diyerek, “Paralel olmayana paralel diyenlerin de Allah belasını versin” dedi.
Eskişehir'de, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Anadolu Üniversitesi iş birliğiyle geliştirilen Türkiye'nin ilk yerli zeka testi "Anadolu-Sak Zeka Ölçeği (ASIS)" tanıtıldı.
Bursa’nın Gemlik ilçesinde 10 yaşındaki kızı ile eşini tabancayla öldüren MİT mensubu Kenan Şen aynı silahla başına ateş ederek yaşamına son vermek istedi. Ağır yaralı Kenan Şen, Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.