Yol ortasında dövülen kadına kimse müdahale etmedi, akıllara Kadir Şeker geldi

Yol ortasında dövülen kadına kimse müdahale etmedi, akıllara Kadir Şeker geldi

İzmir'de bir adam yol ortasında yere düşürdüğü kadını dakikalarca darp etti. Olaya kimsenin müdahale etmemesi ise akıllara Kadir Şeker'e verilen cezayı getirdi. Şeker benzer bir olayda çıkan kavga sebebiyle 12,5 yıl hapis cezası almıştı.

İzmir'in Basmane semti Fevzi Paşa Bulvarı'nda meydana gelen olayda, bir adam yol ortasında yere düşürdüğü kadını tekme tokat darp etti. Etrafta bulunan insanların hiçbiri saldırgan kişiye müdahalede bulunmadı ve kadına şiddet olayını sadece seyretmekle yetindiler. Yanlarından geçen otomobiller de durup saldırganı engellemezken, kadına şiddet olayı dakikalarca sürdü.

Olay bölgede yer alan bir kamera tarafından kaydedilirken, görüntülerde saldırgan adamın yere düşürdüğü kadına tekme ve tokatlarla vurduğu görüldü. Bu esnada yanlarına gelen 4 kişinin ise olayı yalnızca izlemeleri hem tepki çekti hem de akıllara Kadir Şeker olayını getirdi.

KADİR ŞEKER'E 12,5 YIL HAPİS VERİLDİ

Konya'da Özgür Duran'ın sevgilisi Ayşe Dırla'ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle olaya müdahale eden Kadir Şeker, çıkan kargaşa esnasında yanındaki bıçağı çıkartarak Duran'ı bıçaklamıştı. Duran aldığı bıçak darbesiyle yaşamını yitirirken, kadını kurtarmak isteyen Şeker son mahkemesinde 12.5 yıl hapis cezası almıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN