YPG'nin MOBESE merkezi basıldı

YPG'nin MOBESE merkezi basıldı

Terör örgütü YPG'nin Rasulayn'daki MOBESE merkezi, Suriye Milli Ordusu askerleri tarafından basıldı. Görüntülerde, YPG teröristlerin merkezde bulunan ekipmanları da alarak kaçtıkları görüldü.

Suriye Milli Ordusu (SMO) terör örgütü YPG/PKK'nın Rasulayn'daki çeşitli bölgeleri kameralarla izledikleri MOBESE merkezini bastı.

SMO'nun yayınladığı görüntülerde merkezle ilgili bilgi veren SMO askeri, YPG/PKK terör örgütü mensuplarının, merkezde bulunan ekipmanları da alarak kaçtıklarını söyledi.

SMO askeri, ekipmanların bulunduğu panellerin üzerindeki yazıları okuyarak YPG/PKK'nın sokakları, kavşakları, otobüs duraklarını, restoran ve dükkanların yanında Resulayn ve Haseke otobüs garajlarını da güvenlik kameralarıyla izlediklerini söyledi.

RASULAYN/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN