Zehir tacirlerine suçüstü... Muhabirlere saldırdılar

Zehir tacirlerine suçüstü... Muhabirlere saldırdılar

Aksaray'da suçüstü yakalanan ve jandarmaya saldıran uyuşturucu tacirlerinin yakınları, görüntü almak isteyen muhabirlere saldırdı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin arından adliyeye sevk edildi.

Aksaray'da Jandarmanın teknik takibiyle uyuşturucu tacirleri suçüstü yakalandı. Üzerlerinden uyuşturucu madde ve nakit para çıkan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin adliyeye sevk edilişi sırasında yakınları, görüntü almak isteyen muhabirlere saldırdı. Muhabirlere saldıran şahıslar, bir kadın muhabiri darp etti. Saldırganlar, ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN