15 Eylül reyting sonuçları belli oldu!

15 Eylül reyting 
sonuçları belli oldu!

15 Eylül Salı gününe ait reyting sonuçları yayınlandı. Fox Tv’de yayınlanan ‘Aşk Yeniden’ mi, Atv’de ekrana gelen ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ mı yoksa Star’da izleyiciyle buluşan ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ mü zirveye yerleşti? Detaylar haberimizde.

15 Eylül Pazartesi gününe ait reyting sonuçları yayınlandı. Zirve için savaşan yapımlar, zirvede yer almak için kapıştı. Hangi dizi, program, kanal kaçıncı sırada yer aldı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Galatasaray Atletico Madrid arasındaki Şampiyonlar Ligi maçı en fazla izlenen program oldu.
Birbirinden iddialı dizilerin yayınlandığı Salı akşamı, yeni bölümlüleriyle sezona merhaba diyen ‘Aşk Yeniden’ ve ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ ve Kanal D’nin yeni dizisi ‘Bir Deniz Hikayesi’ de ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı.

Total reyting sıralamasında, başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı ‘Aşk Yeniden’ 5.72 ile ikinci olurken, ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ 5.10 ile üçüncü, ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ 4.07 ile dördüncü oldu.

AB reyting sıralamasında ise sonuç çok fazla değişmedi. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Galatasaray Atletico Madrid arasındaki Şampiyonlar Ligi maçı zirveye yerleşirken, ‘Aşk Yeniden’ isimli dizi 5.64 ile ikinci, ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ ise 5.29 ile üçüncü oldu.

Sezona yeni giriş yapan dizilerden biri olan ve başrollerinde Begüm Birgören, Emre Kızılırmak, Emir Berke Zincidi'nin yer aldığı ‘Bir Deniz Hikayesi’ de Total’de sekizinci AB’de ise on ikinci oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN