2015 DGS tercih başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

2015 DGS tercih başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

2015 DGS tercih başvuruları bugün sona eriyor. Peki, 2015 DGS tercih başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

2015 yılı Dikey Geçiş Sınavı tercih başvuru tarihleri ile DGS tercih kılavuzu 27 Ağustos Perşembe günü açıklandı. 2015 DGS tercih başvuruları 31 Ağustos Pazartesi günü başladı. 2015 DGS tercih başvuruları 4 Eylül yani bugün sona eriyor. Peki, 2015 DGS tercih başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

2015 DGS tercih başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Üniversitelerin önlisans (2 yıllık) programlarından mezun olarak lisans (4 yıllık) programlarına kayıt olmak isteyen öğrencilerin girdiği 2015 yılı Dikey Geçiş Sınavı tercih başvuru tarihleri ile DGS tercih kılavuzu 27 Ağustos Perşembe günü açıklandı. 2015 DGS tercih başvuruları 31 Ağustos Pazartesi günü başladı. 2015 DGS tercih başvuruları bugün sona eriyor. Peki, 2015 DGS tercih başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 2015 DGS tercih başvuru sonuçlarının bugünden itibaren bir hafta içinde açıklanması bekleniyor.

2015 DGS TERCİH KILAVUZA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

2015 DGS tercih başvuruları bugün sona eriyor

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) tercihleri, 31 Ağustos ile 4 Eylül tarihleri arasında yapılabilecek. DGS tercih işlemleri, ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden gerçekleştirilebilecek. Adaylar, tercihlerini TC kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak 4 Eylül'e kadar yapabilecek. Yerleştirme işlemi, 2015 DGS Başvuru Kılavuzunda yer alan ilke ve kurallara göre uygulanacak. Adayların tercih yapmadan önce ÖSYM’nin sitesinde yayınlanan tercih için genel bilgileri okuması; hangi ön lisans programlarından mezun olacak/olan adayların ne tür lisans programlarını tercih edebileceklerini gösteren Tablo-2’ ile bu bilgilerle tercih yapacakları Tablo-1’deki lisans programlarını iyi incelemeleri gerekiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN