2018 Survivor'da Ünlüler takımından Gönüllüler takımına kim geçti?

2018 Survivor'da Ünlüler takımından Gönüllüler takımına kim geçti?

2018 Survivor ilk bölümüyle 10 Şubat 2018 akşamı ekranlara geldi. Herkesin büyük ilgiyle izlediği yarışma programında beklenmeyen şeyler oldu. Daha ilk bölümden kılıçların çekildiği ve karşılıklı restleşmelerin yaşandığı 2018 Survivor’da bir kişi Ünlüler takımından Gönüllüler takımına geçti. Aynı zamanda Gönüllüler takımından bir kişi de Gönüllüler takınma geçecek. 2018 Survivor’da Gönüllüler takımına kim geçti en çok merak edilen konu olduğu için biz de haberimizde bunu derledik. Detaylar haberimizde.

 2018 Survivor 10 Şubat akşamı çekişmeli başladı. Karşılıklı restleşmelerin yaşandığı 2018 Survivor’da herkes Gönüllüler takımına kimin geçtiğini merak ediyor. Bir kişi fazla bulunduğu için kural gereği ünlüler takımından bir kişi Gönüllüler takımına geçti. Bu isim de Turabi ve Hilmicem ile arasında temaslı tartışmaya varacak kadar anlaşmazlık olan Hakan Hatipoğlu oldu. Hakan Hatipoğlu Ünlüler kadrosundan Gönüllüler kadrosuna geçiş sağlayarak Gönüllüler kadrosuna bir güç sağladı.

18-02/11/2018survivor-gonulluler.jpg

İlk defa Survivor’a giden Gönüllüler 10 Şubat akşamı yayınlanan ilk bölümde verilen ilk ödül oyununu kaybetti. İkinci ödül oyununu ise Hilmicem ve Turabiye karşı Anıl ve Hakan oynadı. 5’te biten oyunu Hakan ve Anıl farkla aldı. Gönüllüler adasına yumurta kazandıran ikili sevincini takım arkadaşlarıyla paylaştı. Hakan Hatipoğlu’nun gelişi ise Gönüllüler takımını hiç sevindirmedi. Bundan sonra 2018 Survivor’da neler olacak merak konusu şimdiden restleşmelerin yaşandığı yarışmada kim birinciliğe gidecek?

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN