5 Şubat 2018 İstanbul'da trafik durumu - İBB yol durumu

5 Şubat 2018 İstanbul'da trafik durumu - İBB yol durumu

2018 yılı ikinci dönem eğitim hayatı artık resmen başladı. Binlerce öğrenci sabahın erken saatlerinde okula gitmek üzere yollara döküldü. Bu durum İstanbul'da trafiğe neden olunca herkes araştırmaya başladı " İstanbul'da yol durumu"... 5 Şubat 2018 İstanbul'da yol durumuna ilişkin tüm detaylar ve bilgiler bütün ayrıntılarıyla haberimizde yer alıyor. Ayrıca İBB yol durumu da haberimizin detaylarında...

2018 eğitim hayatı kısa bir aranın ardından devam ediyor. 5 Şubat 2018 okullar ikinci yarıyılı tamalamak için açıldı. Bütün öğrenciler için eğitim hayatı da başlamış oldu. Binlerce öğrenci İstanbul'da okula gitmek için yollara düştü. Birçok noktada trafiğe neden olan öğrenci yoğunluğunda İstanbul'da trafik durumuna bir göz atalım. İBB yol durumuna da bakmakta fayda var. 

İBB YOL DURUMUNA BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ

2017-2018 eğitim ve öğretim döneminin ikinci yarısının bugün başlamasıyla birlikte İstanbul'da trafik yoğunluğu arttı. Sabah erken saatlerinde yola çıkan okul taşıtlarıyla birlikte trafik zaman zaman durma noktasına geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB)'nin trafik verilerine göre, sabah 08.00 sıralarında trafik yoğunluğu İstanbul'da yüzde 62 olarak kaydedildi.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bugün  5 bin 771 okulda 3 milyona yakın öğrencinin, 143 bin öğretmenin ders başı yapacağını ve 16 bin servis aracının trafiğe çıkacağını duyurmuştu. 

İSTANBUL/DHA













İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN