ABD, Suriye'yi böyle vurdu! İşte Tomahawk füzelerinin fırlatılış anları

ABD, Suriye'yi böyle vurdu! İşte Tomahawk füzelerinin fırlatılış anları

ABD Savunma Bakanlığı, Suriye’ye düzenlediği hava saldırılarında Akdeniz’de konuşlandırılmış olan uçak gemilerinin yanı sıra denizaltılarından da atılan füzelerin fırlatılış anlarını yayınladı.

ABD, Suriye’ye düzenlediği hava saldırılarında Akdeniz’de konuşlandırılmış olan uçak gemilerinin yanı sıra denizaltılarını da kullandı.

FIRLATILMA ANLARI PAYLAŞILDI

ABD Savunma Bakanlığı, İngiltere ve Fransa’nın, Suriye yönetiminin kimyasal silah üretme ve kullanma yeteneğini bozmak için düzenlediği operasyonunun bir parçası olarak Akdeniz’de bulunan USS Monterey uçak gemisinden ve denizaltılarından fırlatılan güdümlü Tomahawk füzelerinin fırlatılış görüntülerini paylaştı.

ABD, USS Monterey uçak gemisinin, müttefiklerine ve ortaklarına güven vermek, seyir özgürlüğünü korumak, deniz güvenlik operasyonlarını desteklemek ve bölgedeki ticaretin serbest akışını sağlamak için ABD’nin 5. Filo’sunun faaliyet alanlarına konuşlandırıldığını belirtti.

NEW YORK/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN