Acun Ilıcalı evlilik iddiaları hakkında açıklama yaptı

Acun Ilıcalı evlilik iddiaları hakkında açıklama yaptı

Şeyma Subaşı'nın Instagram hesabında verdiği evlilik haberinin detayları ortaya çıktı. Hürriyet'te yer alan habere göre, Acun Ilıcalı da evlilik haberine doğruladı. Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı çiftinin Eylül ayında düğün yapacağı öğrenildi. Sosyal medyayı aktif kullanan Şeyma Subaşı, beyazlar içindeki fotoğrafının altına 'evleniyorum' notu düşmüş, fotoğraf kısa sürede binlerce yorum almıştı.

Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa'nın annesi modacı Şeyma Subaşı'nın sosyal medyada paylaştığı fotoğraf takipçilerini heyecanlandırdı. Beyaz kıyafeti ve saçındaki çiçeklerle objektife poz veren Subaşı, Instagram'da paylaştığı fotoğrafın altına " Büyük aşkın olduğu yerde her zaman mucizeler de vardır. Evleniyorum... Evet evleniyorum..." notunu düştü. 

NİKAH EYLÜLDE 

Şeyma Subaşı daha önce de sosyal medya hesabında evlilik duyurusu yapmış, kısa bir süre sonra bunun şaka olduğunu açıklamıştı. 
Acun Ilıcalı da evlilik haberine doğruladı. Düğünün Eylül ayında gerçekleşeceği öğrenildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN