Acun Ilıcalı: Hadise şampiyon olursa Survivor'a gelecek

Acun Ilıcalı: Hadise şampiyon olursa Survivor'a gelecek

Dün akşam yayınlanan 'Survivor 2017' yarışmasında yapımcı Acun Ilıcalı müjdeli haberi verdi. Ilıcalı "Hadise 'O Ses Türkiye'de şampiyon olursa, yarışmacısıyla Survivor'a geliyor" dedi.

Survivor nedeniyle O Ses  Türkiye'ye bir süreliğine ara veren  Acun Ilıcalı, dün akşam yayınlanan Survivor bölümünde O Ses  Türkiye finaline değindi. Bugün gerçekleşecek O Ses  Türkiye finali için Survivor'ın yayınlanmayacağını duyuran  Acun Ilıcalı,  Hadise'yle ilgili bir sürprizden de bahsetti.

Bu akşam yayınlanacak O Ses  Türkiye finalinde  Hadise'nin akıbeti merakla bekleniyor.  Acun Ilıcalı ilk kez Survivor'da finalle ilgili ipucu verdi. "Eğer  Hadise şampiyon olursa,  Hadise yarışmacısıyla birlikte Survivor'a gelecek" duyurusunu yaptı. Bu haber yarışmacılar tarafından sevinçle karşılandı.

HADİSE'Yİ SÜRPRİZ BEKLİYOR

Öte yandan,  Hadise'yi şampiyonluğunda başka bir sürpriz daha bekliyor.  Acun Ilıcalı, eski Survivor yarışmacısı Maçuka'nın pazar gününü heyecanla beklediğini belirterek, "Maçuka, 'eğer  Hadise şampiyon olursa,  Türkiye'ye gelip  Hadise'yi öpeceğim' dedi" ifadelerini kullandı. Survivor'ın dokunulmazlık oyunun ise pazartesi günü yayınlanacağı belirtildi.

 
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN