Adalet Bakanı Bozdağ'dan FETÖ'cülere tek tip kıyafet açıklaması

Adalet Bakanı Bozdağ'dan FETÖ'cülere tek tip kıyafet açıklaması

15 Temmuz davalarında FETÖ sanıklarının 'Hero' tişörtü giyerek provokasyona kalkışması sonrası darbecilere yönelik tek tip kıyafet çalışmaları başladı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 'tutuklu yargılanan FETÖ sanıkları için tek tip kıyafet önerisine' ilişkin olarak "Şimdi bir adım atacağız. Kapsamı daha henüz kesinleştirmedik. Şu anda çalışmamız sürüyor. Hem kapsamını hem de diğer bütün detayları bu çalışmanın sonunda açıklayacağız" dedi.

ERDOĞAN'DAN GUANTANAMO ÇIKIŞI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast davasında sanıklardan birinin duruşmaya 'Hero' yani 'kahraman' yazan tişörtle katılması, tartışmaların fitilini ateşlemişti. Cumurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz gece Şehitler Makamı'nın açılışında Guantanamo örneğini vererek, örgüt üyelerinin tek tip kıyafetle duruşmalara katılmaları yönünde açıklamada bulunmuştu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN