Adana'da terör propagandasına 6 gözaltı

Adana'da terör propagandasına 6 gözaltı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde sosyal medyadan terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı.

Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerinin, PKK/KCK  terör örgütünün faaliyetlerini deşifre edilerek engellenmesine yönelik yaptığı şafak operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı. Sabah erken saatte harekete geçen ekipler, zırhlı araçlar ve uzun namlulu silahlarla belirlenen mahallelere girerek 8 şüphelinin evine baskın düzenledi. Yapılan operasyonda sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta, terör örgütü propagandası ve Cumhurbaşkanına hakaret içerikli paylaşımlar yapan 6 kişi gözaltına alınırken 2 şüphelinin ise arandığı belirtildi. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 2 ruhsatsız pompalı tüfek, dijital materyaller ve örğütü simgeleyen bez parçaları ile örgüt mensuplarına ait resimlerin ele geçirildiği öğrenildi.

ADANA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN