Afrin'de Rus bayrağı iddiası

Afrin'de Rus bayrağı iddiası

Rus askerlerinin Afrin'den çekilip çekilmediği konusundaki belirsizlik sürerken, sosyal medyadan paylaşılan fofoğraflarla Rusların halen bölgede olduğu öne sürüldü.

Türkiye ve ÖSO güçlerinin Afrin'e yapmayı planladığı operasyonda son günlerde en çok tartışılan konulardan biri, Rus askerlerinin bölgedeki varlığı. Anadolu Ajansı dün, Rus askerlerinin Afrin'den çekildiğini duyurmuş, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ise "Bu haberler daha önce yalanlandı" şeklinde bir açıklama yapmıştı. Sosyal medyada paylaşılan görsellerde, Rus askerlerinin halen Afrin'de olduğu iddia edildi. Fırat Kalkanı güçlerinin kontrolündeki Azez kasabasının hemen güneyinde bulunan Ayn Dakna köyünde çekildiği iddia edilen fotoğraflarda, bir binanın üzerindeki bayrak görülüyor. Ancak bayrağın Rus bayrağı olup olmadığı seçilemiyor.

18-01/20/ekran-alintisi.JPG

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN