AK Parti aday adaylığı başvuruları son gün ne zaman?

AK Parti aday adaylığı başvuruları son gün ne zaman?

AK Parti adaylık başvuruları son gün ne zaman? 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili genel seçimleri için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. AK Parti'den aday adayı olacaklar ise başvuruların son gününü merak ediyor. AK Parti aday adaylığı başvuruları son günü hakkındaki bilgileri haberimizden görebilirsiniz.

AK Parti aday adaylığı başvuruları son günü ne zaman? AK Parti'den 27. dönem milletvekili aday adaylığı için başvurular devam ediyor. Peki başvuruların son günü ne zaman? AK Parti aday adaylığı başvuru sürelerinin uzatıldığı açıklandı. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan yapılan açıklamayı haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. 

AK PARTİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURULARI SON GÜNÜ NE ZAMAN?

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti’de milletvekili aday adaylığı başvuru sürecinin 2 Mayıs Çarşamba gününe kadar uzatıldığını açıkladı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN