AK Parti ile MHP arasında 9 ilde ittifak iddiası

AK Parti ile MHP arasında 9 ilde ittifak iddiası

CNN Türk Ankara temsilcisi Dicle Canova, AK Parti ile MHP'nin 9 ilde ittifak yapacağını iddia etti. 9 il arasında çok kritik kentler yer alıyor.

CNN Türk canlı yayınında konuşan Dicle Canova, Erdoğan ile Bahçeli arasındaki ittifak görüşmesi öncesinde önemli bir iddia ortaya attı. Canova, iki partinin 9 ilde ittifak yapabileceğini iddia ederek şu illerin isimlerini verdi: Ankara, İstanbul, İzmir, Osmaniye, Mersin, Adana, Manisa, Antalya ve Bursa.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Canova'nın iddia ettiği iller arasında her iki partinin de açıkladığı isimler var. MHP, Adana ve Mersin için adaylarını açıklarken, AK Parti de bugün Antalya için Menderes Türel'in yeniden aday olduğunu duyurdu. Eğer ittifak olur ise bu adayların diğer parti tarafından direkt destek mi alacağı yoksa yeni isimler mi belirleneceği bilinmiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN