AK Partili Naci Bostancı: Bu belgelerin bizim gözümüzde bir kuruşluk kıymeti yoktur

AK Partili Naci Bostancı: Bu belgelerin bizim gözümüzde bir kuruşluk kıymeti yoktur

Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'la ilgili öne sürdüğü iddialara ilişkin AK Parti Milletvekili Naci Bostancı, "Kılıçdaroğlu koşa koşa provokasyon yapacağına mahkemeye gitseydi. Biz bu belgelerin ne olduğunu biliyoruz. Bu belgelerin bizim gözümüzde bir kuruşluk kıymeti yoktur" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün Grup Toplantısı'nda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakınlarının İrlanda Denizi'nde, Britanya Adaları'nın coğrafi merkezinde kraliyete bağımlı Man Adası'nda 1 sterlin sermaye ile kurulan şirkete para transferleri yaptığını öne sürerek gösterdiği belgeler, TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP Milletvekilleri arasında tartışmaya neden oldu.

İşte Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı belgelerde ismi geçenler:

Meclis Genel Kurul'unda konuşan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün ki Grup Toplantısında yaptığı açıklamaları hatırlatarak "Ya istifa, ya istifa, ya istifa" dedi.

Bunun üzerine söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Amasya Milletvekili Mehmet Naci Bostancı, "İddiaların ispat yeri, CHP grubu değil. Mahkemeler buna karar verecek. Bir kez daha göreceğiz ki bu iş doğru çıkmayacaktır" şeklinde cevap verdi.

ANKARA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN