Akşener, Oğan ve Aydın buluştu-MHP'li muhaliflerden kurultay tarihi

Akşener, Oğan ve Aydın buluştu-MHP'li muhaliflerden kurultay tarihi

MHP'li muhalifler buluştu.. Akşener, Oğan ve Aydın Ankara'da bir araya geldi. Üç isim, bundan sonraki süreci ortak yönetme konusunda mutabakat sağladı. MHP'li muhalifler olağanüstü kurultayın 8 Mayıs 2016 Pazar günü yapılması için çağrı yaptı.

MHP'li muhalifler Sinan Oğan, Meral Akşener ve Koray Aydın bir araya geldi. Toplantıda kurultay süreciyle ilgili değerlendirme yapıldı. Eski MHP Milletvekili Oğan, "Bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceği konusunda mutabakat sağladık. Süreci ortak şekilde götürüyoruz" dedi.

 
 

MUHALİFLER ANKARA'DA TOPLANDI

MHP Genel Başkanlığı için aday olacağını açıklayan Oğan, Akşener ve Aydın, bugün Ankara'da bir araya gelerek bundan sonraki sürece ilişkin değerlendirme yaptı.

Oğan, bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceği konusunda mutabakat sağladıklarını belirtti. Çağrı Heyeti'nin yetkisini nasıl kullanacağı konusunu da değerlendirdiklerini söyleyen Oğan, süreci ortak şekilde götürdüklerini belirtti. Kurultay tarihi üzerinde de mutabakat sağladıklarını ifade eden Oğan, mayısın ilk haftasında kurultayın toplanmasını hedeflediklerini bildirdi.

KURULTAY İÇİN TARİH VERDİLER

MHP'li muhaliflerden Meral Akşener, Sinan Oğan ve Koray Aydın, olağanüstü kurultayın 8 Mayıs 2016 Pazar günü yapılması konusunda görüş birliğine vardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN