Ali Koç açıkladı: '176 ayrı mesajla sızdırdılar'

Ali Koç açıkladı: '176 ayrı mesajla sızdırdılar'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan Divan Kurulu'nda konuştu. Bilgilerin sızdırılması konusunda konuşan Koç: Bizim sızdırılan bilgilerimiz sadece maç bilgileri değildir. Antrenman verileri, performans verileri gibi. 176 ayrı mesajla dışarı yollanmış.

İşte Koç'un sözleri: "3 hedefle yola çıktık. Gençleştirme, maaş ortalamasını düşürme, satışlardan para kazanmak. 25 milyon euroluk satış yaptık. Josef ve Giuliano'yu mecburen sattık. Arzu ettiğimiz takım ruhunu sağlayamadık. Samandıra'da dengelere daha çok hakim olamama gibi öz eleştiri olabilir.

"BÜTÜN OLUMSUZLUKLARI ÜST ÜSTE YAŞADIK"

Finansal fair play konusunda transferleri geç yaptığımız eleştirileri olabilir. Bizim gibi büyük takımlar kötü oynadığında da maç kazanabilir. Bütün olumsuzlukları üst üste yaşadık. 3 maçta 3 top kalemize geldi, 3'ü de gol oldu. Baştan başa zihniyet değişikliği yaşadık.

Kötü günler geride kalacaktır. En büyük gücümüz Fenerbahçe camiası ve taraftarıdır. Psikolojik virajdan geçiyoruz. Başarımızı istemeyen kitle de var. Bütün engelleri aşacak güç, bilgi birikimi, enerji her şey var. İnşallah başarılı oluruz.

"DEĞİŞİME KARŞI OLANLAR VAR"

İnandığımız yolda sonuna kadar gideceğiz. Değişime karşı olanlar var. Başarımızı istemeyenler var. Mümkün olduğunca şeffaf olmaya çalışıyoruz. Kapı arkasında, lokantalarda, barlarda medya mensuplarıyla bir araya gelmiyoruz.

"BILGILER 176 AYRI MESAJLA DIŞARI YOLLANMIŞ"

3 hoca konusu. Samandıra'da bazı değişiklikler yaptık. Doğru olduğunu düşündüğümüz değişimlerde engellerle karşılaştık. Görevi layıkıyla yapamama. Bilgi sızdırma enteresan. Bunu basitleştirmek istiyoruz. Manipülatif haberler yapmak sektörün ne kadar yozlaştığının göstergesi. Bu zihniyetle Türk futbolu hak ettiği yerlere gelemeyecektik. Bu arkadaşlarla yolları ayırdık. İletişim şeklimiz, zamanlamamız planlıydı. Bizim sızdırılan bilgilerimiz sadece maç bilgileri değildir. Antrenman verileri, performans verileri gibi. 176 ayrı mesajla dışarı yollanmış. Bunun neresi normal.

"BASIN TOPLANTISI YAPSINLAR, MAHKEMEYE VERSİNLER"

Basın toplantısı yapsınlar, mahkemeye de versinler. Hala bekliyorum. Hocalarımızla görüşmek konusunda benim için hiçbir sakınca yoktur. Önce basına söyleyip, sonra bizi bildirdiler. Randevu talebi verdik. Bu arkadaşlar hatalarını kabul ettiler. Niyetlerinin kötü olmadıklarını, pişman olduklarını, basın açıklaması yapacaklarını ifade ettiler. Pişmansanız, camiadan özür dileyin, açıklama yapın.

"VİCDANDAN DA MERHAMETTEN DE ANLAMIYORLAR"

Orada yaptığımız konuşmalar bir basın mensuplarına sızdırıldı. Merhametli davranıyoruz, bizim konuşmalarımız basına da sızdırılıyor. Affedin diyorlar ama kabul edilebilir bir olay değildir. A'dan Z'ye böyle bilmenizi rica ediyorum. Vicdandan da merhametten de anlamıyorlar. Siz kendi yolunuza biz kendi yolumuza.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN