Almanya'da PKK'lılar Türklere saldırdı

Almanya'da PKK'lılar Türklere saldırdı

Almanya'nın Başkenti berlin'de terör örgütü Öcalan'ın paçavralarıyla Alexander Meydanı'na yürüyen yüz kişilik PKK yandaşı, bozkurt işareti yapan Türk aileye saldırıda bulundu. Polis terör yandaşlarına müdahalede bulunmazken, Türk aileden 3 kişiyi gözaltına aldı.

Almanya'nın başkenti Berlin'de terör örgütü PKK yandaşları Türk aileye saldırdı.

Kuzey Ren Vestfalya eyaletinden Berlin'e gezmeye geldiği öğrenilen Türk aile, PKK'lıların Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine slogan atmaları üzerine bozkurt işareti yaptı ve "Türkiye" diye bağırdı. Bunun üzerine PKK'lılar Türk aileye saldırıda bulundu.

18-10/28/alman.jpg

ORANTISIZ GÜÇ KULLANDI

Polisin terör örgütü elebaşı Öcalan'ın paçavralarının açılmasına tepki göstermemesi ve Türk aileden baba ile oğlu ve kızını orantısız güç kullanarak gözaltına alması dikkati çekti.

Saldırıda bulunan PKK'lıların da birkaçının gözaltına alınması sırasında onları polise müdahale eden diğer PKK'lılar polislere küfretti ve Almanya devleti aleyhine sözler söyledi.

18-10/28/poli.jpg

PKK yandaşları, Almanya'nın Düsseldorf kentinde de bir araya gelerek, ellerinde yine elebaşı Öcalan'ın resmedildiği paçavralarla yürüyüş yaptı.

Örgüt yandaşlarının yürüyüşü sırasında Düsseldorf polisi geniş güvenlik önlemi aldı.

Gösteri yapan terör örgütü yandaşlarına çevrede yaşayan bazı Türkler tepki gösterdi.

BERLİN/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN