Altay ilklerin peşinde

Altay ilklerin peşinde

Spor Toto 1. Lig'de cuma günü evinde Denizlispor'u ağırlayacak Altay, bu sezon ilk kez taraftarı önünde 3 puan almak için mücadele edecek.

Ligin ilk haftasında Ümraniyespor'u seyircisiz maçta Atatürk Stadı'nda 1-0 yenen siyah-beyazlılar, ardından taraftarıyla çıktığı Adanaspor, Giresunspor ve Gençlerbirliği maçlarını kazanamadı. Adanaspor'la 2-2 berabere kalan siyah-beyazlılar diğer iki müsabakayı 1-0 kaybetti.

2'DE 2 PEŞİNDE

Geçen hafta Karabükspor'u deplasmanda 4-0 yenen İzmir ekibi bu sezon ilk defa da seri galibiyet peşinde koşacak. Kazandığı Ümraniyespor ve İstanbulspor karşılaşmalarının ardından kayıplar yaşayan Altay, Denizlispor'u mağlup ettiği takdirde 2'de 2 yapacak. Teknik direktör Alper Avcı, zor bir sınavın kendilerini beklediğini belirterek, "Taraftarımızın desteği ile kazanacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

İZMİR/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN