Ankara patlamasında 4 kişiye tutuklanma kararı

Ankara patlamasında 4 kişiye tutuklanma kararı

Ankara'daki patlamayla ilgili gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 11 kişiden 6'sı hakkında tutuklama istendi. Mahkemeye çıkan zanlılardan 4'ü tutuklandı. Tutuklananlar arasında canlı bombaların rehberi Y.Ş. de var.

[Karar]

Ankara'da 102 kişinin ölümü ile sonuçlanan patlama soruşturmasında emniyette gözaltın alınan 11 kişi bu sabah saatlerinde Ankara Adliyesi'ne getirildiler. 3 savcının yaklaşık 7 saat süren sorgusu sonucu 6 kişi tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi, diğerleri serbest bırakıldı.

Sevk edilen 6 kişiden 4'ü saat 21.00 sıralarında tutuklandı.

Rehber de tutuklandı

Patlamanın faillerinden biri olan Yunus Emre Alagöz ve yanındaki şahsa Ankara'da rehberlik ettiği öne sürülen Y.Ş. de mahkeye sevk edilenler arasındaydı. Hakim, aracıyla iki canlı bombaya rehberlik eden Y.Ş.'nin de tutuklanmasına karar verdi. Savcılık ayrıca 9 kişi hakkında da yokluğunda tutuklama kararı talep etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN