Antalya'da 2 ayrı uyuşturucu operasyonu

Antalya'da 2 ayrı uyuşturucu operasyonu

Antalya'da gerçekleştirilen 2 ayrı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 8 kişi tutuklandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Diyarbakır'dan Antalya'ya uyuşturucu getirildiği istihbaratı üzerine operasyon düzenledi.

11 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Polis ekiplerince takibe alınan C.A. evinde gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 11 kilo 360 gram esrar ele geçirildi.

C.A'nın ifadesinin ardından operasyonu genişleten polis ekipleri, Diyarbakır'da 2, Antalya'da ise 3 eve baskın düzenledi. Evlerde bulunan Ö.G, R.İ, A.K, N.K, C.Ş. ve A.Ş. gözaltına alındı.

Zanlılara ait bir motosiklettin koltuk altındaki bagaj kısmına saklanmış 1 kilo 977 gram esrar ile evlerde yapılan aramalarda 1 ruhsatsız tabanca bulundu.

DEPO SAHİBİ TUTUKLANDI

Zanlılar, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece, "uyuşturucu ticareti yapma ve sağlama" suçundan tutuklandı.

Kentte yapılan ikinci operasyonda ise bir istihbaratı değerlendiren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kepez ilçesindeki bir evin deposunda 35 kilo esrar ele geçirdi. Gözaltına alınan depo sahibi Y.E, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ANTALYA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN