Asena Atalay'dan Cener Erkin'e cevap

Asena Atalay'dan Cener Erkin'e cevap

Eski eşi Cener Erkin'e icra takibi başlatıktan sonra Caner Erkin'in sosyal medya hesabından açıklama yaparak büyük yankı uyandırmıştı. Asena Atalay konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Eski eşi Caner Erkin hakkında başlatttığı 451 bin liralık icra takibi ile gündeme oturan Asena Atalay sessizliğini bozdu. Atalay "Hiçbir zaman paraya bağlı, parayı seven biri olmadım. Gerektiği kadar hayatımızda oluyor, gidiyor. Vicdanım çok rahat. Tekrar ediyorum. Parayı sevmiyorum. O kadar netim. Kendim için hiçbir isteğim yok. Zaten bunla olması gereken şeyler" dedi.

Caner erkin hakkında oğulları Çınar’ın bir yıllık gideri karşılığında 451 bin liralık icra takibi başlatan Asena Atalay’a Beşiktaşlı futbolcunun yanıtı sert oldu. Erkin, hem oğullarının velayetini almak için dava açacağını söyledi hem de eski eşini ihanetle suçladı. 

"HİÇBİR ZAMAN PARAYI SEVMEDİM"

Atalay, o ağır ithamlar sonrası “Magazin D” programından Mert Doğan’a konuştu: 

Parayı sever misin?

- Hiçbir zaman paraya bağlı, parayı çok seven biri olmadım. Gerektiği kadar hayatımızda oluyor, gidiyor.

-Ama icra takibi haberleri nedeniyle şu an fazlasıyla para seven biri gibi gözüküyorsun. Bu seni rahatsız etmiyor mu?
Özel hayatımla ya da hakkımda çıkan haberlerle alakalı konuşmamayı tercih ediyorum. Çok küçük bir hayatım var; eşim dostum, ailem... Mutluyuz. Ben çok genç yaşta evlenip bir şekilde bu dünyaya dahil oldum. Bu durumda ister istemez de insanlar sizin hakkınızda söz sahibi oluyor. Herkes çıkıp hakkınızda bir şeyler konuşuyor. Bense “Hayatım beni ilgilendirir” diyorum. Çıkıp açıklama yapma zorunluluğunda hissetmiyorum kendimi. Vicdanım çok rahat. Tekrar ediyorum; parayı sevmiyorum. O kadar netim. Kendim için hiçbir isteğim yok. Zaten bunlar olması gereken şeyler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN