Atatürk Havalimanı'nda ilginç görüntü: Bir tarafı karlı bir tarafı güneşli

Atatürk Havalimanı'nda  ilginç görüntü: Bir tarafı karlı bir tarafı güneşli

İstanbul'da etkili olan kar yağılı Atatürk Havalimanı'nda ilginç görüntü oluşturdu. Kar yağışı nedeniyle kalkış yapan uçaklar adeta kayboldu. Florya-Ataköy istikametindeki pist bölgesinde ise güneş görüldü.

İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı Atatürk Havalimanı ve çevresinde de görüldü. Kar yağışı hava trafiğini olumsuz etkilemedi. Kar yağışı zaman zaman şiddetini artırırken bu esnada kalkış yapan uçaklar adeta kayboldu.

Kalkış yapılan Florya-Sefaköy istikametinde bulunan pist bölgesinde kar yağışı sürerken iniş yapılan Florya-Ataköy istikametindeki pist bölgesinde ise güneşin yüzünü göstermesi ilginç görüntüler oluşturdu. Havalimanın bir kısmı kar yağışı altındayken diğer yarısında ise güneş vardı.  Pist üzerinde kar temizleme araçları da biriken karları temizledi.

 

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN