Atilla Taş'ın cezaevinde evlendiği Meltem Güler kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Atilla Taş'ın cezaevinde evlendiği Meltem Güler kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

FETÖ Medya Yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Atilla Taş cezaevinde dünyaevine girdi. Herkesin merak ettiği ise Meltem Güler kimdir oldu. Peki Meltem Güler kaç yaşında ve nereli? Siz de haberimizden Güler hakkında merak ettiğiniz detaylara ulaşabilir ayrıntıları takip edebilirsiniz.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün operasyonu kapsamında tutuklanan sanatçı Atilla Taş'ın, bugün tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi’nde Meltem Güler ile evlendiği öğrenildi. Attilla Taş’ın (41), bugün saat 14.30’da Meltem Güler (35) ile Silivri Ceza İnfaz Kurumu’nda hayatını birleştirdiği öğrenildi. Peki Meltem Güler kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte merak ettikleriniz.

CEZAEVİNDE EVLENDİLER

FETÖ medya yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Atilla Taş, Silivri Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda Meltem Güler ile evlendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ'nün medya yapılanmasına yönelik soruşturma çerçevesinde 3 Eylül'de tutuklanan 41 yaşındaki Atilla Taş, 35 yaşındaki Meltem Güler ile evlenmek için Silivri Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na başvurdu. Meltem Güler'in kim olduğuna dair bilgi bulunmamaktadır. 

16-10/10/57fba547c03c0e31c0a40a6e.jpg

3 EKİM'DE SİLİVRİ'YE GÖNDERİLDİ

Bugün evlenen Atilla Taş, 3 Eylül 2016 tarihinde çıkarıldığı mahkemece, "FETÖ örgütü içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte, bilerek ve isteyerek örgüte yardım etmek" gerekçesi ile tutuklanarak Silivri Ceza İnfaz Kurumu’na konulmuştu. 

16-10/10/2cya474z.jpg

TWITTER AŞKI GERÇEK OLDU

İddiaya göre ikili daha önce Twitter'da tanıştı. Atilla Taş'ın tutuklanmasının ardından Meltem Güler, Taş'ı savunan tweet'ler atmaya devam etti.

16-10/10/5_579.jpg

ATİLLA TAŞ KİMDİR?

Atilla Taş, 4 Şubat 1975 tarihinde Adana’nın Ceyhan ilçesinde dünyaya geldi. Annesi Halide Yılmaz’dır. Atilla’yı henüz 20 günlük iken anneanesine bırakıp Almanya’ya gitti. İlk ve ortaokulu Ceyhan’da bitirdi. Liseyi İstanbul Davut Paşa Lisesi’nde okurken üçüncü sınıfta ailesi Mersine göç kararı verip taşındılar.

16-10/10/i_5286.jpg

1991 yılında 16 yaşındayken Mersinde evlendiği İlk eşi İlkay Sarıköse hanımdır. 1992 yılında Sezen adında bir kız çocuğu oldu. Değişik işlerde çalışırken bir yandan da restoranlarda, gazinolarda şarkı söylüyordu. Askerlik görevine Manisa’da başlayıp Hakkari Yüksek ovada bitirdikten sonra İstanbul’a gitmiş.

İstanbul’a gelince çok sefalet çekmiş, eşi tarafından terk edilmiş. Sonunda Erol Köse ile tanışmış ve hayatı değişmiş. “Ham Çökelek” şarkısı ile iyi bir çıkış yaparak tüm Türkiye’nin kendisini tanımasını sağladı. Atilla Taş‘ın kendi bestelerinin de olduğu ilk albümü “Kırmızılım” 1998 yılında çıktı. Hızla bütün Türkiye onu tanıdı. Konserler vermeye başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN