Avatar Atakan boks maçında kazanan isim belli oldu! (Atakan mı, Kevin Brenda mı)

Avatar Atakan boks maçında kazanan isim belli oldu! (Atakan mı, Kevin Brenda mı)

Survivor 2016 yarışması şampiyonu Avatar Atakan dün gece Kevin Brenda ile karşı karşıya geldi. Dün akşam yapılan müsabaka A Spor ekranlarında canlı yayınlandı. Peki boks maçını Atakan mı yoksa Kevin Brenda mı kazandı? Siz de yazımızdan karşılaşma hakkında detayları bulabilir merak ettiklerinizi takip edebilirsiniz. İşte Mix Fight Gala’da gösteri karşılaşması hakkında ayrıntılar...

Acun Ilıcalı tarafından düzenlenen Survivor 2016 yarışması ile adından söz ettiren Çağan Atakan Arslan bu gece ringe çıkıyor. Mix Fight Gala’da gösteri karşılaşması yapacak olan Atakan'ın rakibi Kevin Brenda olacak. Dünya Şampiyonası karşılaşmasında Almanya’ya karşı oynanacak maçlar izleyenleri ekrana kilitleyecek. Büyük bir ilgiyle takip edilen ve merak konusu olan maç 81 kiloda olacak. Siz de yazımızdan bu maç hakkında merak ettiğiniz tüm detayları bulabilir ayrıntıları takip edebilirsiniz. İşte maç öncesi bazı detaylar...

KARŞILAŞMAYI KİM KAZANDI?

Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada Atakan kazanan isim oldu. Şehit ailelerine yardım gecesinde düzenlenenen organizasyona Çağan Atakan Arslan, Kevin Brenda ile karşı karşıya geldi. Atakan maç sonucu şu ifadeleri kullandı "Sehit aileleri icin yapilan bu geceki mix fight gala organizasyonunda yapmis oldugum kemer macini kazandim ama bu bizim icin buruk bir sevinc oldu gonul isterdi ki carpisarak kazanalim hep su sekilde dua ederdim allahim rakibimi guclu kil ki yenersem utanc duymayayim bugun ki macta daha dovusmeye tam anlamiyla baslamadan carpismaya cok fazla imkan olmadan rakibim aldigi sol tekme ile nakavt oldu sahsi fikrim devam edebilirdi fakat maci birakti kalkip beni nakavt etseydi daha cok sevinirdim uzun sure sonra benm icin bir geri donus olarak sayiyorum bunu Allahin izni ile onumuzdeki maclarda daha cesur rakiplerle savasip yine kazanan taraf biz olacagiz..."

16-09/25/screenshot_1.jpg

KARŞILAŞMA NE ZAMAN?

Ülkemizde binlerce hayran kitlesi bulunan Avatar Atakan, Mix Fight Gala’da ringe çıkacak. Kafkas Kartalı Erkan’ın ekibinde yer alacak Avatar Atakan organizasyonda bir gösteri maçına çıkacak. Bir tarafta Avatar Atakan, diğer yanda “Kafkas Kartalı” Erkan Varol, Aykut Tonkal ve Gökhan Gürcü, isimli Türk sporcular, Alman takımına karşı mücadele verecekler. 24 Eylül Cumartesi gecesi saat 00.00’da başlayan organizasyon A Spor kanalından naklen verildi

16-09/24/avatar-atakan-mac-1474723225.jpg

81 KİLODA DEV MAÇ

İkili arasında bu akşam ki maç 00:00'da başlayacak ve A Spor'dan naklen verilecek. Kevin Brenda ve Atakan Arslan 81 kiloda mücadele edecekler. İkili arasında oynanacak maç gösteri maçı olacak. Dev organizasyona ise hem ülkemizde hemde Almanya'da ilgi oldukça büyük.

 

SURVİVOR 2016 ŞAMPİYONU

Acısıyla, sakatlıklarıyla, sevinçleriyle Survivor 2016 sezonunu geride bıraktık. Survivor 2016 final bölümünde Serkay ve Avatar Atakan Kıbrıs’ta canlı yapılan finalde SMS oylamasında karşı karşıya geldi. Oylamanın ardından Survivor şampiyonu Avatar Atakan oldu. Başarılı yarışmacı bu sonucun ardından 500 bin TL’lik ödülünde sahibi oldu.

16-09/24/survivor-33.jpg

AVATAR ATAKAN KİMDİR?

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir.[kaynak belirtilmeli] Eğitimine halen devam etmektedir. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.

Survivor 2016 yarışması şampiyonu Avatar Atakan dün gece Kevin Brenda ile karşı karşıya geldi. Dün akşam yapılan müsabaka A Spor ekranlarında canlı yayınlandı. Peki boks maçını Atakan mı yoksa Kevin Brenda mı kazandı? Siz de yazımızdan karşılaşma hakkında detayları bulabilir merak ettiklerinizi takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN