Ayvalık esnafı hazırlıklarını tamamladı, 4 gözle turistleri bekliyor

Ayvalık esnafı hazırlıklarını tamamladı, 4 gözle turistleri bekliyor

Hafta sonu daha yoğun olmak üzere, hafta içinde de çevre il ve ilçelerden Ayvalık’a tur otobüsleriyle veya kendi özel araçlarıyla gelenler adada bol bol balık yiyor, fotoğraf çekiyor, hediyelik eşya satın alıyor ve akşam saatlerinde yaşadıkları kentlere geri dönüyorlar

Hafta sonu daha yoğun olmak üzere, hafta içinde de çevre il ve ilçelerden Ayvalık’a tur otobüsleriyle veya kendi özel araçlarıyla gelenler adada bol bol balık yiyor, fotoğraf çekiyor, hediyelik eşya satın alıyor ve akşam saatlerinde yaşadıkları kentlere geri dönüyorlar. Cunda Adası’nda restoranların dı-şında kafeler de bu bereketten nasibini alırken, ada esnafı ise kış mevsiminin son derece durgun geçtiğine işaret ederek, “Turizm sezonunu dört gözle bekliyoruz. Cunda demek Ayvalık demek, böl-genin ekonomik anlamda kalbi demek. İnşallah bu sezon yüzümüz güler. Çünkü gerçekten çok müş-kül durumdayız” ifadelerini kullandılar.

BALIKESİR/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN