Aziz Yıldırım: Galatasaray sahtekarlık yapıyor, sonra da ağlıyor

Aziz Yıldırım: Galatasaray sahtekarlık yapıyor, sonra da ağlıyor

Fenerbahçe Gaziantepspor maçını izlemek için Antep'e giden Aziz Yıldırım karşılaşma sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hakemlerin formunun düşük olmasından yakınan Yıldırım, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yaşanan 'Kizer' krizi hakkında sarı-kırmızılıları sahtekarlıkla suçladı.

[Karar]

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım takımının Gaziantepspor'la 2-2 berabere kaldığı maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kadınlar Basketbol Ligi'nde yaşanan Kizer krizine de değinen Yıldırım, Galatasaray'ı sahtekarlık yapmakla suçladı.

Aziz Yıldırım'ın açıklamaları

Gaziantepspor Fenerbahçe maçı sonrası gazetecilerin sorularını uzun uzun cevaplayan Aziz Yıldırım, "Sezon başından bu yana hakemler kötü. Herkes şikayetçi .Bana göre Hasan Ali'nin pozisyonu kırmızı kart değil. 50 metre top sürecek, bariz gol şansı olacak... Böyle bir şey yok. Hakem 1 sene önce de Bayburt'ta bizim oyuncularımızı tekmelediler, bir şey yapmadı.

''Galatasaray sahtekarlık yaptı!''

Hakemlere eleştiri

Nani'yi yıldırmak için 50 numara devamlı vurdu. Caner'in son dakikada yaptığı müdahale penaltı. Adaletli yönetim istiyoruz. İkinci yarı burası yangın yerine döner. Beşiktaş maçındaki hakem de çok kötüydü. Koşamıyor hakem ya, pozisyonun gerisinde kalıyor.

Yıldırım: Caner'in yaptığı penaltı, hakem veremedi

"Van Persie burada"

Van Persie ile ilgili bir şey yok. Ne gelen var, ne giden var. Menajeri de gelmiyor. Van Persie burada. UEFA'ya gittik, gelecek 2-3 yıldaki pozsiyonumuzu anlattık. Bir şey yok yani. Başkanım transfer? Siz istiyor musunuz? Parayı verirseniz, yaparız.

"Ne ağlayıp duruyorlar ya?"

Galatasaray, aşağıdaki insanları ayarlamış. Nasıl ayarlamışlar, onu siz bulun. Harun (Erdenay) efendi davranıyor, söylemiyor.Sahtekarlık yapıyorsunuz, sonra suçu basketbol federasyonuna atıyorsunuz. Ne ağlayıp duruyorlar ya?

"Sezon sonu karanlık"

Başkanım sezon sonunu nasıl görüyorsunuz?. Karanlık görüyorum. Rahatladın mı? Terraneo burada işte, çalışıyor. Gelmiş, maçta. Ne soruyorsun? İlla ben mi söyleyeceğim" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN