Babuşçu'dan Bahçeli'ye Hitler cevabı

Babuşçu'dan Bahçeli'ye 
Hitler cevabı

AK Parti Milletvekili Aziz Babuşçu, Erdoğan'a Musolini ve Hitler benzetmesi yapan Bahçeli'yi eleştirdi. "Biraz bıyıkla aynada Hitler'i görebilir" diyen Babuşçu, Bahçeli'nin seçim akşamı yaptığı kol hareketini hatırlattı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu, NTV canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Tüm muhalefet partilerinin 7 Haziran akşamından itibaren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sert eleştirilerde bulunduğunu söyleyen Babuşçu, "Türkiye'de Recep Tayyip Erdoğan kini ve düşmanlığı var. Erdoğan'sız bir siyaset zemini ortaya çıkarmak istiyorlar" dedi.

15-08/20/274l2576_copy_141_38268.jpg

Erdoğan'a Musolini ve Hitler benzetmesi yapan Bahçeli'nin eleştirinin dozunu ileriye taşıdığını belirten Babuşçu, şunları söyledi:

Ne söylediğini kendisinin de planlamadığı süreç...

"Ne söylediğini kendisinin de planlamadığı bir söz süreci takip ediyor. Musolini benzetmesi, Hitler benzetmesi ve daha önce de "Ver Bilal'i al iktidarı"ı sözlerinin sıradanlığında bir söz söyledi.

Hitler bıyığı...O kol hareketini yaparsa...

Sayın Bahçeli'ye aynaya bakmasını, aynaya baktığında karşısındaki silüette Musolini'yi görebileceğini ifade etmek isterim. Hatta biraz bıyık da hayal ederse ve 7 Haziran akşamı '15 Kasım'da seçim var' derken o kol hareketini yaparsa bu kez da Hitler'i görebilir o silüette.

Bu nasıl bir pervasızlıktır. Nasıl bir siyasi nezaket yoksunluğudur ki sayın Cumhurbaşkanımızı; oğlunu, ki bana göre saf temiz ve pırıl pırıl bir insanı, iktidar muhakemesinin içerisine koyarak değerlendirme yapmak bana çok abes geliyor.

Böyle olunca aynayı önermek ve oradaki suliette Musolini ve Hitler'i göreceğini söylemek çok ucuz kalır."

"Mümkün olsa da 25 Ekim'de olsa"

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), seçimin 1 Kasım'da yapılmasını öngören seçim takvimi taslağını siyasi partilere sunmasını da değerlendiren Babuşçu, söz konusu tarihin çok isabetli olduğunu söyledi.

Babuşçu, "Bana göre çok isabet olur. Seçimi bir an önce yapmak lazım. 90 günlük bir süreç var anayasada ama YSK süreyi kısaltabiliyor. Mümkün olsa da 25 Ekim'de olabilse ama 1 Kasım doğru bir tarih olur. Bu belirsiz süreci atlatmak için 1 Kasım doğru ve isabetli bir tarih. 1 Kasım yeni bir başlangıç olur bizim için" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN