Bakan Soylu Viranşehir bilançosunu açıkladı

Bakan Soylu Viranşehir bilançosunu açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dünkü hain saldırı sonrası geldiği Şanlıurfa Viranşehir'de konuştu

Dün akşam Şanlıurfa Viranşehir'de gerçekleştirilen alçak saldırı sonrası olay yerine giden Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Tarım Bakanı Faruk Çelik saldırı hakkında açıklamalarda bulunuyor. 

Konuşmaya başlayan İçişleri Bakanı Soylu, saldırının bilançosunu açıkladı.

İşte Soylu'nun açıklamasından satır başlıkları:

"Olayda bekçimizin ve polisimizin müdahalesine rağmen araç patlatılmıştır. Çok elimdir ki bir kediye süt verebilmek için ailesinden ayrılan ve apartman boşluğuna gelen 11 yaşındaki zabıt katibinin evladı şehit olmuştur. Aracın park edildiğini gören emniyet bekçilerimizden bir tanesi silahlı müdahalede bulunacakken araç patlatılmış ve şehit olmuştur. Adliye lojmanlarına yönelik terör eyleminin temel amacı güvenlik güçlerimizin terörle mücadelesindeki kararlılığını etkilemektir. Ülkemizdeki kamu düzenini tesis edebilmek için çalışan adalet mekanizmamızı etkilemektir.

26 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

14 binada hasar meydana geldi. Hastanelerde 2'si yoğun bakımda toplam 11 yaralı mevcuttur.Gece itibari ile 26 kişi gözaltına alındı. Milletimiz emin olsun bunları nerede olursa olsun bulup cezalarını vereceğiz" 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN