Balona rövaşata deneyen gencin görüntüleri sosyal medyayı salladı

Balona rövaşata deneyen gencin görüntüleri sosyal medyayı salladı

Sosyal medyada yayılan videoda bir adamın kaldırımda yürürken yerde balon gördüğü, balona rövaşata çekmeye çalıştığı görülüyor. Ancak söz konusu adam başarılı olamıyor. Görüntülerde o yere düşerken ayakkabısının çıktığı, ancak yerdeyken balona omzuyla vurduğu anlar yer alıyor.

Sosyal medyada yayılan görüntüde, kendi haliyle sokakta yürüyen genç önüne çıkan balonla röveşata denemesi yaptı. İstediğini sonucu alamayan gencin görüntüleri sosyal medyayı adeta yıktı geçti.

ŞOV YAPMAK İSTEDİ

Görüntüdeki genç, sıradan bir vatandaş. Sokakta yürürken karşısına bir balon çıkıyor. Balonu gören herkes geçip yoluna devam ediyor ancak söz konusu genç balonla şov yapmak istiyor.

AYAKKABISI ÇIKTI

Balonu önce ayağında sektiriyor. Balonun yükseğe fırladığını görünce röveşata denemesi yapmaya çalışıyor. Sonuç fiyasko. Röveşata atmak istediği balona ayağı temas bile edemeden sırt üstü yere düşüyor yetmiyor ayakkabısı ayağından çıkıp uçuyor.

YERDE OMUZ ATTI YOLUNA DEVAM ETTİ

Şov yapmak isterken karizmayı çizdiren genç, balon düşerken omuz attı sonra ayakkabısını giyip hiçbir şey olmamış gibi yola devam etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN