Bangladeş'e sığınan Arakanlı Müslümanların sayısı 270 bini geçti

Bangladeş'e sığınan Arakanlı Müslümanların sayısı 270 bini geçti

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği sözcüsü Vivian Tan'ın yaptığı açıklamaya göre Bangladeş'e sığınan Arakanlı Müslümanların sayısı 270 bini buldu, kampların kapasitesi doldu.

Myanmar'ın Arakan eyaletinde ordu ve Budist milliyetçilerin saldırılarından kaçarak Bangladeş'e ulaşan Arakanlı Müslümanların sayısının 14. gün itibariyle 270 bini buldu.

KAMPLARIN KAPASİTESİ DOLDU

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği sözcüsü Vivian Tan, Bangladeş'teki kampların kapasitesi dolduğunu da belirtti. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği yetkilisinin Cenevre'de gazetecilere verdiği demeçte "Sınırlı sayıda olan sığınma evi kapasitesi zaten tükenmiş durumda. Mülteciler, artık Ukhiya ve Teknaf bölgelerinde bulanan sığınma evlerinde yöneltildi" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN