Başakşehir'in tur ümidi direğe takıldı

Başakşehir'in tur ümidi direğe takıldı

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında temsilcimiz Medipol Başakşehir 2-1’in rövanşında deplasmanda Sevilla’ya 2-2 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. Emre’nin 89. dakikada kullandığı frikik direğe takıldı ve Devler Ligi’nde gruplara kalma şansını kaybetti. Başakşehir bundan sonra yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek ve doğrudan gruplarda yer alacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında temsilcimiz Medipol Başakşehir 2-1’in rövanşında deplasmanda Sevilla’ya 2-2 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. Başakşehir bundan sonra yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek ve doğrudan gruplarda yer alacak. Mücadeleye temsilcimiz hızlı başladı ve 17. dakikada öne geçti. Sağ kanattan Adebayor’un geliştirdiği atakta, kale çizgisine kadar inen Caicara’nın pasında Elia, topu ağlara gönderdi: 0-1.

17-08/23/ekran-alintisi.JPG

VİSCA’NIN ÇABASI YETMEDİ

Karşılaşmanın ilk yarısı, Başakşehir’in 1-0 üstünlüğüyle sona ererken, Sevilla ikinci devrenin 52. dakikasında Escudero ile beraberliği yakaladı. Dakikalar 75’i gösterdiğinde Ben Yedder, İspanyol temsilcisini öne geçirdi: 2-1. Normal sürede son 7 dakikaya girerken Visca, Başakşehir’e beraberliği getiren golü kaydetti. 89. dakikada ise Emre’nin kullandığı frikik direğe takılınca, temsilcimiz Devler Ligi’ne veda etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN