Başbakan: Türkiye'nin koalisyon içinde yolması konusunda bir mutabakat var

Başbakan: Türkiye'nin koalisyon içinde yolması konusunda bir mutabakat var

Başbakan Binali Yıldırım, Grup toplantısı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan, ''Şu anda değil. Kullanıldığı zaman koalisyonun içinde bizimkiler de yer almış olacak. Önemli olan koalisyonun içinde yer almak. Prensip olarak Türkiye'nin koalisyon içinde yolması konusunda bir mutabakat var." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'a, AK Parti grup toplantısında Musul operasyonuyla ilgili söylediği ''Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır'' ifadeleri soruldu.

"MUTABAKAT VAR"

Grup toplantısı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, ''Şu anda değil. Kullanıldığı zaman koalisyonun içinde bizimkiler de yer almış olacak. Önemli olan koalisyonun içinde yer almak. Prensip olarak Türkiye'nin koalisyon içinde yolması konusunda bir mutabakat var. İstenildiği zaman koalisyonun içinde bizimkiler de yer almış olacak'' yanıtını verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN